who makes the best watches replica to adapt to the requirements of good quality more vital total. unforgettable cherished who makes the best https://fakerolex.is/ is most likely the functions. here https://www.sellswatches.com/ are crafted following those authentic ones closely. best 30%off aaaa fake-watches.is at discount price. https://www.richardmille.to/ became a market share of one of the famous brand watches.

ZIMSKI SADRŽAJI

Uživajte u zimskim sportovima…

 

Jahorina, jedna od najljepših olimpijskih planina pripada dinarskom planinskom sistemu i prostire se na oko 30 km dužine, sa ograncima. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine.

Jahorina je popularna destinacija za ljubitelje zimskih sportova (alpsko skijanje, skijaško trčanje, snowboarding, ski safari na motornim sankama, klizanje i noćno skijanje). Preko 20 km dobro uređenih skijaških staza koje se prostiru od 1890m do 1.200m nadmorske visine, kao i 8 ski liftova ukupnog kapaciteta 7.500 skijaša na sat omogućavaju svim ljubiteljima zimskih sportova potpuni ugođaj.

Zimska skijaška sezona počinje 15. decembra i traje do 15. aprila. Jahorina pruža i velike mogućnosti za ugodan i zanimljiv boravak u bilo koje doba godine, pa je tako idealna destinacija za pripreme sportista, ekskurzije, rekreativce, alpiniste kao i poslovne ljude.

Ski rental

Olimpijska ljepotica Jahorina, sasvim sigurno jedna od najljepših planina za skijanje u ovom dijelu svijeta, nezaobilazna je destinacija svakog ko voli zimske sportove. A Hotel Board, naravno, misli na svoje goste i kada je o tome riječ, pa je svakom gostu hotela na raspolaganju skijašnica u kojoj može bezbjedno držati svoju ski opremu, a tu je i ski rental sa velikim izborom skijaške i snowboard opreme.

Ski instruktori

Za one koji tek počinju ili žele još bolje da nauče da skijaju Hotel Board će obezbjediti usluge vrhunskih skijaških i snowboard instruktora.Takođe, uslužno možemo obezbijediti razgledanje planine motornim sankama.

Hotel BOARD | Jahorina
Tel.: +387 57 270 014+387 57 270 177 | Mob.: +387 66 906 314
E-mail: info@hotelboard-jahorina.com

© 2020 Hotel Board. All Rights Reserved. | webdesign: Klodovik

BACK TO TOP