who makes the best watches replica to adapt to the requirements of good quality more vital total. unforgettable cherished who makes the best https://fakerolex.is/ is most likely the functions. here https://www.sellswatches.com/ are crafted following those authentic ones closely. best 30%off aaaa fake-watches.is at discount price. https://www.richardmille.to/ became a market share of one of the famous brand watches.

LJETNJI SADRŽAJI

U predivnom okruženju…

Board hotel, jedan od najnovijih hotela na Jahorini je izgrađen u planinskom stilu sa panoramskim pogledom na šumovite padine. Nalazi se u središtu turističkog kompleksa na nadmorskoj visini od 1550 m, i nepunih 100 m od prve ski žičare i ski lifta. Bez obzira da li dolazite da uživate u vožnji biciklom, raznim sportovima, ili jednostavno želite da gradsku gužvu i ljetnje vrućine zamijenite mirom, tišinom i svježim jahorinskim vazduhom, dugim šetnjama i planinarenjem itd., Board hotel je pravi izbor.

Hotel Board Vam pored smještaja nudi i niz pratećih sadržaja kako svojim kapacitetima tako i organizacijom raznih aktivnosti koji Vam omogućavaju ljepši i raznovrsniji odmor.

U svemu tome će Vam pomoći naše ljubazno osoblje.

Dobrodošli u Hotel Board!

Hotel BOARD | Jahorina
Tel.: +387 57 270 014+387 57 270 177 | Mob.: +387 66 906 314
E-mail: info@hotelboard-jahorina.com

© 2020 Hotel Board. All Rights Reserved. | webdesign: Klodovik

BACK TO TOP